Hem Logga in Sök

”Förbundet som gör skillnad”

Förbundet för anställda i Tullverket och Kustbevakningen

Lokalavdelningar

Frihamnen Nykterhets Foto Tullverket
Sjöfyllerikontroll Foto Kustbevakningen

Välkommen till lokalavdelningsportalen.

Från denna sida kan du ta del av information från våra lokalavdelningar.

Verksamhetsområde Tull

Arlandaavdelningen

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Tullverket och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort på Arlanda flygplats.

avdelning Norr

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Tullverket och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort i Kiruna, Haparanda, Tärnaby, Umeå, Östersund, Storlien och Sundsvall.

avdelning Tulldata

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Tullverket och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort på IT-avdelningen i Luleå.

avdelning Väst

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Tullverket och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort i Göteborg, Landvetter, Svinesund, Hån, Eda och Idre.

Helsingborgsavdelningen

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Tullverket och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort i Helsingborg.

Malmöavdelningen

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Tullverket och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort i Malmö, Trelleborg, Ystad och Karlshamn.

Stockholmsavdelningen

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Tullverket och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort i Stockholm (inkl HK), Norrköping och Skavsta flygplats.

Verksamhetsområde Kust

avdelning Kusten Syd

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Kustbevakningen och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort på kontoret i Karlskrona och kuststationerna Västervik, Oskarshamn, Karlskrona och Malmö.

avdelning Ostkusten

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Kustbevakningen och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort på kontoren i Stockholm och Skavsta, flygkuststationen i Skavsta och kuststationerna Vaxholm, Djurö, Södertälje och Oxelösund. Under avdelning Ostkusten klubben för medlemmar som arbetar på Skavsta.

avdelning Västkusten

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Kustbevakningen och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort på kontoret i Göteborg och kuststationerna Strömstad, Lysekil, Vänersborg, Göteborg och Falkenberg.

Kustavdelning Gotland

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Kustbevakningen och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort på kuststation Slite.

Norrlandsavdelningen

Vi organiserar medlemmar som är anställda i Kustbevakningen och i regel har sin ordinarie tjänstgöringsort på kontoret i Härnösand och kuststationerna i Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Härnösand, Hudiksvall och Gävle. Under Norrlandsavdelningen finns en klubb för medlemmar som är miljöskyddstekniker i hela landet.