Hem Logga in Sök

”Det självklara valet.”

Förbundet för anställda i Tullverket och Kustbevakningen

Förmåner

Som medlem i TULL-KUST har du tillgång till flera olika förmåner och rabatter.

Riva Del Sole

RIVA DEL SOLE Resort & SPA – Toscana, Italien 

Som medlem i TULL-KUST får du 20 % rabatt på lägenheter och 10 % på hotell på Riva del Sole Resort & SPA

Riva del Sole ligger i det frodiga och böljande landskapet Toscana, i en vacker grönskande pinjeskog och nära havet. Res på utflykt till kulturella städer och sevärdheter i centrala Italien (Florens, Pisa, Rom) eller njut av vinprovningar på någon av de närliggande vingårdarna.

Ta chansen att vila upp dig i SPA-anläggningen – med Jacuzzi, bastu, Beauty Center – eller håll dig i form i det välutrustade gymmet. 

Riva del Sole erbjuder också pooler, barer, restaurang, underhållning, idrottsaktiviteter och barnklubb.

Lägenheterna är placerade i den skuggiga pinjeskogen, medan hotellet ligger endast ett stenkast från den privata sandstranden.
RIVA DEL SOLE

Bokning och info:
E-post: bokning@​rivadelsole.​it
Telefon: 0821 47 43

Riva Del Sole 2018 Broschyr
Prislista 2019 Lägenheter
Riva del Sole.

Västerlånggatan 2

Foto: Thomas Lagergréen

Hyra lägenheten på Västerlånggatan 54 5 tr sommartid

Du som är medlem i TULL-KUST och ska besöka Stockholm på sommaren, har möjlighet att hyra en vindsvåning med 2 rum och kök i medlemmarnas hus på Västerlånggatan 54 i Gamla Stan. Rummen kallas för​”Tullen” respektive​”Kusten” och lägenheten är belägen 5 tr upp (hiss saknas) under takåsarna med utsikt över Tyska Kyrkan och Söders höjder med Västerbron i bakgrunden. Huset är K-märkt och har sin grund från 1500-talet. Det blev i​”nuvarande” form klart 1662

Lägenheten är utrustad med alla bekvämligheter såsom modernt kök, dusch och TV. För närvarande finns fyra bäddar som kan utökas till sex. 

Lägenheten hyrs ut under cirka åtta veckor på sommaren, veckovis lördag till lördag. Pris 2018 var 5 000 kr/​vecka.

Då intresset brukar vara stort lottas lägenheten ut och då i första hand till de som aldrig hyrt förut. Lottningen brukar ske i början av april. Information om vilka veckor och när det är dags att skicka in intresseanmälan kommer ut på hemsidan under januari/​februari varje år.

NORDIC CHOICE HOTELS

15% rabatt på Nordic Choice Hotels i Skandinavien.
NORDIC CHOICE HOTELS

VIKING LINE

Konferens- och kryssningserbjudanden från Viking Line. Viking Line erbjuder dig som medlem i TULL-KUST upp till 20% avtalsrabatt på alla ordinarie konferenspaket.

  • Dagskryssningar
  • Dygnskryssningar, ett eller flera dygn

För att erhålla rabatten uppges kundnummer och avtalskod. Läs mer om aktuella konferens och privat reseerbjudanden. Fri nöjeskryssning alla dagar med m/​s Viking Cinderella,svenska kocklandslagets härliga buffé och Östersjöns hetaste artister.
VIKING LINE

DANSKE BANK

Förmånligt medlemserbjudande från Danske Bank.

TULL-KUST och Danske Bank har startat ett långsiktigt samarbete. För dig som medlem betyder det att du får exklusiva förmåner och lånevillkor.

Exempelvis får du en av marknadens lägsta bolåneräntor från 1.34 %, ett kontopaket med unik medlemsrabatt, VIP-nummer för bästa service, smidig digital rådgivning och fördelaktiga bil- och båtlån samt privatlån. Förmånerna i erbjudandet är inte tidsbegränsade och du kan snabbt och enkelt ansöka online.

Nu förbättras erbjudandet till medlemmar ytterligare genom att höja rabatten på rörligt bolån från 0,60 punkter till 0,70 punkter från 1 september. (De medlemmar som för närvarande har 1,44 % får istället 1,34 %) Ändringen påverkar de av era medlemmar som sammanlagt har lån och/​eller sparande mellan 750 0002 500 000 kr.

Fler medlemmar i TULL-KUST får lägre rörlig ränta hos Danske Bank.

Du som har mer än 750 000 kr i lån och/​eller sparande kan nu få en av marknadens lägsta rörliga bolåneräntor. Just nu erbjuds även en förmånlig bolåneränta med 2 års bindningstid. Läs mer och räkna ut vad du kan spara:
DANSKE BANK

SEB

SEB förbättrar sitt bolåneerbjudande till TCOs medlemmar.

Från och med tisdag den 1 november marknadsanpassar SEB sitt bolåneerbjudande till TCO och dess förbund. SEB ändrar från en räntenedsättning på dagens 0,35% till 0,50% (gäller alla bindningstider) vilket innebär en tremånadersränta på för närvarande 1,50%.

Observera att erbjudna alliansvillkor är ett tak för vilken ränta medlemmen erbjuds, dock kan kund erhålla lägre ränta om kalkyl så medger. Vid förlängning är det också viktigt att medlemmen påtalar att man är medlem i aktuellt förbund då SEB inte får registrera fackförbundstillhörighet enligt lag.

Senast uppdaterad: 2016-10-27, kl. 16:30
Läs mer hos SEB

NORDEA

Medlemslån hos Nordea.

Du kan söka medlemslån förmånligt med bra villkor hos Nordea.
NORDEA

ACTIC

Som medlem i TULL-KUST har du rabatt hos gymkedjan ACTIC.

Gymkedjan ACTIC erbjuder medlemmar i TCO förbunden ett rabatterat medlemspris. Som medlem har du tillgång till styrketräning, konditionsträning och gruppträning. Vilka rabatter du har kan du läsa här.