Hem Logga in Sök

”Förbundet som gör skillnad”

Förbundet för anställda i Tullverket och Kustbevakningen

Mynt

Lönedrag av medlemsavgift inte längre möjlig för medlemmar på Tullverket

Tull TULL-KUST har precis fått information om att Tullverket från den 1 maj 2023 byter bank för utbetalning av lön. Detta innebär tyvärr att lönedrag inte kommer vara en möjlig betalmetod av medlemsavgiften till TULL-KUST från maj månad.

Text: TULL-KUST

TULL-KUST har precis fått information om att Tullverket från den 1 maj 2023 byter bank från Nordea till Swedbank för utbetalning av lön. 

Detta innebär tyvärr att lönedrag inte kommer vara en möjlig betalmetod av medlemsavgiften till TULL-KUST från maj månad.

Med anledning av detta och för att betalning av medlemsavgiften ska gå så smidigt som möjligt, uppmanar vi samtliga medlemmar inom Tullverket att snarast anmäla autogiro som betalmetod av medlemsavgiften till TULL-KUST.

Ansökan om autogiro gör man enklast i sin internetbank. Som Betalarnummer” anges personnummer 10 siffror. 

Det går också bra att fylla i och skicka/​maila in autogiroblankett. Bifogas. Blanketten finns också att ladda ner på autogiro_pdf_Tull-kust (tullkust​.se)

Då denna info kommit med väldigt kort varsel har TULL-KUST inte haft möjlighet att skriva avtal med Swedbank för att få till motsvarande smidiga lösning för lönedrag som vi haft med Nordea.

Förbundet kommer inte inledningsvis lägga på någon aviavgift på de postala fakturorna. Detta för att ge alla medlemmar möjlighet att hinna registrera sig för autogiro. Men tyvärr kommer vi framöver vara tvungna att lägga på en aviavgift för att täcka kostnaderna för utskicken.

Har du frågor går det bra att kontakta kansliet via mail på info@​tullkust.​se eller telefon 08- 405 05 40

OBS! Du som redan betalar medlemsavgiften via autogiro berörs inte av detta.