Hem Logga in Sök

”Förbundet som gör skillnad”

Förbundet för anställda i Tullverket och Kustbevakningen

Västerlånggatan 54

Uthyrning av lägenheten i Gamla Stan

TULL-KUST Ska du besöka Stockholm i sommar? Som medlem har du möjligheten att hyra TULL-KUST lägenhet i Gamla Stan. Veckorna 26 och 32 är fortfarande lediga. Först till kvarn gäller!

Text: TULL-KUST

— Uppdaterad 11 maj 2022

Du som är medlem i TULL-KUST och ska besöka Stockholm i sommar har möjlighet att hyra en vindsvåning med 2 rum och kök i medlemmarnas hus på Västerlånggatan 54 i Gamla Stan. Rummen kallas för Tullen” respektive”Kusten” och lägenheten är belägen 5 tr upp (hiss saknas) under takåsarna med utsikt över Tyska Kyrkan och Söders höjder med Västerbron i bakgrunden. Huset är K‑märkt och har sin grund från 1500-talet. Det blev i nuvarande” form klart 1662.

Lägenheten är utrustad med alla bekvämligheter såsom modernt kök, dusch och TV. För närvarande finns fyra bäddar som kan utökas till sex bäddar.

Lägenheten hyrs ut veckovis lördag till lördag från vecka 24 till och med vecka 34. Priset är 5 000 kr/​vecka.

Om Du är intresserad, anmäl ditt intresse via e‑post till info@​tullkust.​se. I anmälan anger du vilken vecka Du vill hyra 

Handpenning på 1000 kr ska erläggas i samband med att man tackar ja. Resterande betalas senast 30 dagar innan hyrd vecka. Handpenning återbetalas ej vid avbokning.


VÄLKOMMEN!

Kansliet

Med anledning av den situationen som idag råder med coronaviruset kan avbokningsreglerna ändrats så att den som avbokar även får tillbaka handpenningen. 

Lgh Koket

En bild på köket.

Lgh Kustrummet

Kustrummet med två sängar, och en sitthörna med två fåtöljer med utsikt åt Södermalm och Västerbron.

Lgh Tullrummet

Tullrummet med två sängar, soffa och fåtölj med utsikten åt Västerlånggatan och Tyska kyrkan.